Pray 4 Misr

Pray 4 Misr

SOLAT DI MANA?

Prayer Times For 6 Million Cities Worldwide
Country:

SUCIKAN HATIMU

Al-Mumtaz Johan BNM Musim ke 4, 2010

Al-Mumtaz Naib Johan FNK 2009

Al-Mumtaz: Tempat Ke-3 Ihtifal KAFA Kebangsaan 2013

Wednesday, August 27, 2014

IK Daerah Jempol 2014: Najmul Mumtaz & Najmul Mumtazah Kembali BerjuangAssalamualaikum...

Segala puji hanya selayaknya kepada Allah, Penguasa Sekalian Alam. Selawat dan salam buat Junjungan Besar Nabi Muhammad s.a.w, ahli keluarga, sahabat2, dan seluruh pendukung agama Allah hingga Hari Kiamat.

Ana doakan antum semua dipelihara Allah setiap masa, dikurniakan kesihatan dan keberkatan umur sepanjang masa.

Ihtifal Semaian Wahyu (KAFA) Peringkat Daerah Jempol telah melabuhkan tirainya pada 23.08.14 yang lalu. Ihtifal dijalankan di SK Serting Hilir Kompleks. Pada Ihtifal ini SK Tunku Muda Serting (SKTMS), seperti juga tahun lepas menghantar wakil dan menyertai sebahagian besar acara yang dipertandingkan.

Jika tahun lepas SKTMS menyertai semua acara, tahun ini hanya acara Kalam Jamaie, khat jawi dan syarahan sahaja berjalan tanpa penyertaan SKTMS. Daripada semua acara yang disertai, SKTMS telah berjaya merangkul Johan dalam acara Nasyid (L), Nasyid (P) dan Dikir Barat. 

Uniknya Ihtifal pada tahun ini, jarak masa antara Peringkat Daerah dan Peringkat Negeri hanya berselang satu minggu sahaja. Kini, tempoh ke Peringkat Negeri hanya berbaki dua hari sahaja. Usaha dan latihan dilakukan sebaik mungkin, mudah mudahan beroleh natijah yang baik.

Pihak pengurusan dan kejurulatihan Najmul Mumtaz dan Najmul Mumtazah mengharapkan agar semua pihak mendoakan kejayaan kami, diberi kemudahan dalam segala urusan dan seterusnya dianugerahkan kejayaan yang cemerlang.

Sekian buat waktu ini. Nantikan entri akan datang berkaitan keputusan Ihtifal KAFA Peringkat Negeri Sembilan yang akan berlangsung pada 30.08.2014 hujung minggu ini.

Wassalam.
No comments:

Post a Comment