Pray 4 Misr

Pray 4 Misr

SOLAT DI MANA?

Prayer Times For 6 Million Cities Worldwide
Country:

SUCIKAN HATIMU

Al-Mumtaz Johan BNM Musim ke 4, 2010

Al-Mumtaz Naib Johan FNK 2009

Al-Mumtaz: Tempat Ke-3 Ihtifal KAFA Kebangsaan 2013

Monday, June 18, 2012

Latihan Pusat Kontinjen NS [Al-Mumtaz & Irsyadus Sufi]Assalamualaikum...

Menjelang hanya seminggu lagi menuju Festival Nasyid Sekolah2 KPM Peringkat Kebangsaan 2012, Al-Mumtaz dan Irsyadus Sufi menjalani latihan pusat bertempat di Sekolah Berasrama Penuh Integrasi Jempol (INTEJ).

Latihan Pusat yang diadakan selama lebih kurang 4 hari bermula 13.06.2012 dan 15-17.06.2012 turut dihadiri oleh Ustazah Salina dan jurulatih sedia ada berjalan secara intensif dari pagi hingga malam. Hasilnya, beberapa kekurangan dan kesilapan dari segi lirik, lagu dan persembahan telah dapat diatasi dan diperbetulkan. 

Pen. Pengarah Bahagian Operasi Dakwah JPNS, Ustaz Hafizi turut hadir memberi sokongan seterusnya taklimat mengenai perjalanan ke Kelantan nanti. Kerjasama daripada ibu bapa juga sangat baik meskipun anak2 mereka terpaksa berulang setiap hari ke lokasi latihan pusat diadakan.

Untuk akhirnya, ana mewakili team pengurusan dan kejurulatihan kontinjen NS amat2 mengharapkan bantuan dan sokongan daripada ibu bapa Al-Mumtaz dan Irsyadus Sufi agar menjaga keselamatan dan kesihatan anak2 tuan/puan. Paling penting kesihatan fizikal, mental dan suara mereka. 

Semoga dengan kerjasama dan sokongan semua pihak, kontinjen NS mampu membuktikan sesuatu dalam Festival Nasyid pada tahun ini. Buat penyokong Al-Mumtaz & Irsyadus Sufi, teruskan menyokong dan mendoakan kami. Sesungguhnya doa dan munajat antum amat berharga buat kami. Ana sertakan beberapa keping gambar yang sempat ana ambil sepanjang latihan tersebut.

Wassalam.


Irsyadus Sufi

Ustaz Hapizi memberikan taklimat dan kata2 semangat buat kontinjen NS

No comments:

Post a Comment