Pray 4 Misr

Pray 4 Misr

SOLAT DI MANA?

Prayer Times For 6 Million Cities Worldwide
Country:

SUCIKAN HATIMU

Al-Mumtaz Johan BNM Musim ke 4, 2010

Al-Mumtaz Naib Johan FNK 2009

Al-Mumtaz: Tempat Ke-3 Ihtifal KAFA Kebangsaan 2013

Tuesday, August 26, 2014

FNK NS: Langkah Berakhir Di Tempat Kedua


Assalamualaikum sahabat2 semua...

Ana doakan antum semua sentiasa diberkati Allah.

Hampir 5 bulan selepas entri terakhir ana berkenaan kemenangan Najmul Mumtaz di FN Peringkat Daerah Jempol. Bukan sahaja FN Peringkat Negeri, malah FN Peringkat Kebangsaan yang berlangsung di Seremban juga telah lama berlalu. Kini barulah berkesempatan untuk ana update entri terbaru di blog ini. Itupun kerana langkah Najmul Mumtaz di Ihtifal KAFA telah bermula. (akan ana ceritakan dalam entri berasingan nanti).

Berbalik kepada isu Festival Nasyid Peringkat NS. Dalam festival ini, Najmul Mumtaz hanya berjaya menduduki tempat ke-2. Walaubagaimanapun, pencapaian ini boleh dikatakan lebih baik jika dibandingkan dengan pencapaian Al-Mumtaz pada 2013 di mana mereka hanya berjaya mendapat tempat ke-3. Meskipun begitu, Al-Mumtaz berjaya melayakkan diri ke peringkat kebangsaan dalam Ihtifal KAFA pada tahun tersebut dan mendapat tempat ke-3 daripada. Alhamdulillah...

Ana mewakili Al-Mumtaz ingin mengambil kesempatan untuk mengucpkan jutaan terima kasih kepada semua pihak yang terlibat sehinggalah Najmul Mumtaz sampai ke peringkat ini. Jasa dan bantuan antum, hanya Allah yang dapat membalasnya.

Kini, Najmul Mumtaz dalam usaha mempersiapkan diri mewakili daerah Jempol ke Ihtifal KAFA Peringkat NS. Kami mengharapkan doa dan sokongan berterusan daripada antum semua.

Sehingga bertemu lagi dalam entri yang akan datang.

Wassalam.


No comments:

Post a Comment