Pray 4 Misr

Pray 4 Misr

SOLAT DI MANA?

Prayer Times For 6 Million Cities Worldwide
Country:

SUCIKAN HATIMU

Al-Mumtaz Johan BNM Musim ke 4, 2010

Al-Mumtaz Naib Johan FNK 2009

Al-Mumtaz: Tempat Ke-3 Ihtifal KAFA Kebangsaan 2013

Sunday, May 17, 2009

Keputusan PTK Dah Keluar!Assalamualaikum...

Pastinya ramai yang berdebar2 menantikan keputusan PTK yang diambil pada bulan Ogos tahun lalu. Berbagai2 pandangan juga dilahirkan terhadap pelaksanaan peperiksaan ini. Apapun, bagi ana, peperiksaan bukan untuk kita elakkan diri. Banyak mana usaha kita, begitulah keputusannya.

Bagi yang berjaya (dapat 4 la tu) , ana ucapkan tahniah kepada mereka. Bagi yang kurang berjaya (macam ana), diharap jangan jemu mengadap kertas peperiksaan PTK tu. Mana la tau dengan pengalaman anda mengambil peperiksaan tersebut berulang2 kali, anda mampu menjadi pembina soalan pula satu masa nanti (macam ana jugak). Lagipun, PTK tu percuma. Daripada duduk di rumah menonton Upin & Ipin bersama anak2, kita bersiap, pakai kemas2, pegi Dewan Peperiksaan ambil PTK. Selamat Menghadapi Peperiksaan...

Wassalam.

p/s: ana berkesempatan menziarahi zaujah Us Ismail Sabtu lepas. Alhamdulillah, keadaannya beransur stabil. Zaujah beliau mengalami jangkitan kuman, kata doktor. Sekarang sudahpun berada di rumah, berehat. Semoga cepat sembuh. Kepada sahabat2 yang berada di Oman, selamat berangkat ke Tanah Suci ana ucapkan. Jangan lupa doa2kan kami di sini ye.


No comments:

Post a Comment